Robuuste woning (halfvrijstaand), Bouwnummer 5

Koopprijs

€ 399.950

Woonoppervlakte

99 m2

Kaveloppervlak

218 m2

Omschrijving

UNIEK WONEN IN EEN BOSRIJKE OMGEVING

START VERKOOP: DINSDAG 15 OKTOBER A.S!
Heb je interesse in één van deze woningen? Loop dan op dinsdag 15 oktober a.s. tussen 16:00 en 19:30 uur binnen bij dorpshuis De Heidehoek in Vledderveen. Daar kun je je laten informeren en bespreek je vrijblijvend de mogelijkheden voor deze woningen.

Datum: dinsdag 15 oktober a.s.
Tijd: 16:00 - 19:30 uur
Locatie: dorpshuis De Heidehoek, Jodenweg 2 Vledderveen

Inschrijven op deze woningen kan vanaf dinsdag 15 oktober 16:00 uur tot en met woensdag 30 oktober 09:00 uur via het digitaal inschrijf formulier op de projectwebsite van nieuwwonendrenthe.nl.

MET JE GEZIN GENIETEN VAN ROBUUST WONEN
Deze robuuste halfvrijstaande woningen hebben net als de vrijstaande woningen opvallende schijnschoorstenen, strakke moderne details en extra hoge staande rollagen boven de donkere kozijnen.

De verhoogde dakrand versterkt niet alleen de uitstraling van de woning maar zorgt ook voor veel ruimte op de verdieping en op de zolder. Door de toepassing van baksteen, kunststof kozijnen en aluminium dakranden is dit huis geheel onderhoudsarm.

Extra zonnepanelen, gedeeltelijk voorzien van screens of zonwerend glas, infiltratiekratten en de integratie van vogel- en vleermuiskasten maken dit huis energieneutraal, klimaat adaptief en natuur inclusief en daarmee helemaal van deze tijd.

KENMERKEN
- bouwnummer 4, 5, 10 en 11;
- woonoppervlakte 99 m2;
- kaveloppervlakte vanaf 218 m2;
- 4 kamers (3 slaapkamers);
- 1 badkamer en 1 apart toilet;
- Energieneutraal, energielabel A++++;
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LOCATIE
In Vledderveen worden aan de doodlopende straat Westerslag 11 unieke woningen gerealiseerd. Het nieuwbouwplan bestaat uit twee vrijstaande woningen, zes twee-onder-een-kap woningen en drie rijwoningen. De woningen kijken allemaal uit op het groenrijke plein in het midden van het plan.

Vledderveen is een klein, maar actief dorp gelegen in het bosrijke Drentse landschap, op de grens van Drenthe, Friesland en Overijssel. Vledderveen wordt omringd door meerdere natuurgebieden, waaronder het Drents- Friese Wold. Je wandelt of fietst vanuit je huis zo het bos in. In Vledderveen vind je dus zowel de ruimte, rust en natuur als de gezelligheid van het verenigingsleven. Voor de kinderen is er een grote speeltuin om de hoek voor eindeloos speelplezier.

Voor de basisvoorzieningen rijd je naar het nabijgelegen dorp Vledder of Noordwolde. Hier vind je supermarkten, restaurants, basisscholen en sportverenigingen. In Steenwijk, op een kwartier rijden, vind je een erg gezellig stadscentrum voor een dagje of avondje uit. Ook vind je hier verscheidene middelbare scholen.

Wil je op de hoogte blijven van het project? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina: nieuwwonendrenthe.nl

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 399.950
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Bouwjaar
2025
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
99 m2
Perceeloppervlakte
218 m2
Inhoud
259 m3
Externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Energieklasse
A++++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring en Warmtepomp
Warm water
Centrale voorziening

Buitenruimte

Locatie
In bosrijke omgeving

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thekla

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Wonen in Vledderveen

Is een ontwikkeling van:

Toeck B.V.

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Robuuste woning (halfvrijstaand) in het project Wonen in Vledderveen

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.